Eventique Logo

Faceți cunoștință cu cel mai mic obiectiv Z de la Nikon!

Pe 7 februarie 2023, Nikon introduce cel mai subțire și mai ușor obiectiv full-frame din seria Z de până acum. Cu o lungime focală versatilă de 26 mm, distanță minimă de focalizare scurtă și optica NIKKOR Z ascuțită, acest obiectiv cu unghi larg poate fi mic, dar este pregătit pentru idei mari. Fotografii vor putea surprinde fotografii remarcabile din propria lor perspectivă unică.

Cu o greutate de 125 g (aprox.) și doar 23,5 mm lungime (aprox.), acest obiectiv cu unghi larg super-subțire și ușor este genial pentru fotografierea creativă la fața locului. Este atât de discret încât oferă discreției un nou nume. Poate fi echipată cu filtre de 52 mm pentru opțiuni și mai creative. În ciuda dimensiunilor sale mici, această lentilă plată are o construcție liniștitor de solidă – montura lentilei este metalică, iar cilindrul obiectivului și toate părțile în mișcare sunt sigilate pentru a fi protejate de praf și picături de apă.

La fel, când fotografiați scene de stradă, peisaje, interioare și multe altele, NIKKOR Z 26 mm f/2.8 le permite fotografiilor să transforme fiecare oportunitate într-o oportunitate creativă. Montura Z lată se combină cu deschiderea maximă largă a obiectivului f/2.8 pentru a oferi performanțe excelente în condiții de lumină scăzută, iar fotografiile pot folosi viteze mai mari ale obturatorului pentru a îngheța acțiunea fără a sacrifica luminozitatea. Pentru a lucra mai aproape, focalizarea este clară cu camera la doar 20 cm distanță de subiecți – iar bokeh-ul poate fi accentuat la distanțe apropiate pentru neclaritatea fundalului cu aspect artistic. Videografii și vloggerii pot profita de câmpul vizual larg al obiectivului și suppressed focus breathing (un termen folosit pentru a face referire la modificarea distanței focale a unui obiectiv pe măsură ce distanța focală se modifică) pentru a filma imagini grozave, ideale pentru orice, de la fotografii largi până la interviuri care creează un sentiment de loc real.

Zurab Kiknadze, Product Manager, Nikon Europe, spune: „Acest obiectiv plat, genial versatil ar putea fi cel mai subțire obiectiv din gama noastră actuală – dar construcția sa solidă este pur NIKKOR Z. Dimensiunile sale compacte și performanța constantă îl fac o alegere atractivă. candidat pentru fotografii care doresc un companion discret și este un obiectiv excelent pentru plimbare. Reprezintă un raport calitate-preț excelent și este un plus excelent pentru orice kit.”

Rezumatul caracteristicilor cheie: NIKKOR Z 26mm f/2.8

Obiectiv tip pancake prime cu unghi larg de 26 mm: lungime focală versatilă de 26 mm (echivalentul 39 mm la camerele în format DX) cu deschidere rapidă f/2.8. Filmați cu claritate și claritate în condiții de lumină scăzută sau acțiune de înghețare, fără a sacrifica luminozitatea.

Cel mai subțire obiectiv cu unghi larg cadru întreg din gama Nikon Z: cântărește doar 125 g (aprox.) și măsoară 23,5 mm (aprox.) lungime.

Prim-plan excelent: distanța minimă de focalizare de doar 20 cm permite fotografierea în prim-plan, iar deschiderea largă permite utilizatorilor să accentueze bokeh-ul pentru o neclaritate frumoasă a fundalului.

Dur: suportul metalic pentru lentile conferă acestei lentile subțiri clătite o construcție liniștitor de solidă. Butoiul obiectivului și toate părțile mobile sunt sigilate pentru a preveni pătrunderea prafului și picăturilor de apă în obiectiv.1

Excelent pentru video: câmpul larg de vizualizare și respirația cu focalizare suprimată asigură utilizatorilor să înregistreze cu ușurință imagini grozave.

Inel de control personalizabil: inelul de control fin și silențios poate fi setat pentru a controla ISO, diafragma, compensarea expunerii și multe altele.

Filtru: filtrele de 52 mm pot fi atașate la parasolarul pentru obiectiv.

PRET: 529 GBP
Începerea vânzărilor: începutul lunii martie 2023

Facebook
Twitter
Email
Print

Newsletter

Sign up our newsletter to get update information, news and free insight.

Cere o ofertă

Ori de câte ori ai nevoie de noi, suntem aici pentru tine.