Eventique Logo

Modificare valută servicii

Dragi urmăritori,

Sperăm că acest mesaj vă găsete cu bine. Am vrut să luăm un moment pentru a vă împărtăși o actualizare importantă cu privire la pachetele noastre de nuntă și botez.

Începând de astăzi, 12.03.2024, vom face tranziția la o nouă monedă, respectiv EURO pentru pachetele noastre de nuntă. Această decizie vine după o analiză și o evaluare atentă a condițiilor pieței, asigurându-ne că vă oferim în continuare servicii de cea mai înaltă calitate la prețuri corecte și competitive.

Înțelegem că astfel de schimbări pot ridica întrebări, așa că dorim să abordăm câteva puncte cheie:

  1. Motivul schimbării: datorită fluctuațiilor pieței, eficienței operaționale, costurilorîn Euro la furnizorii de servicii (host, printing,chirie etc.)
  2. Impactul asupra prețurilor: fiți siguri că schimbarea monedei nu va afecta valoarea sau calitatea pachetelor noastre de nuntă. Angajamentul nostru de a oferi experiențe excepționale rămâne neschimbat.
  3. Asistență pentru tranziție: suntem aici pentru a vă ajuta pe parcursul acestei perioade de tranziție. Dacă aveți nelămuriri sau întrebări cu privire la noua monedă (EUR) sau implicațiile acesteia, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Contractele deja in derulare, în moneda RON, nu vor suporta modificări.
  4. Procesul de rezervare și plată: pentru cei care în prezent își rezervă sau își planifică nunta cu noi, vom lucra îndeaproape cu dvs. Procesele noastre de rezervare și plată vor fi ajustate în consecință pentru a se adapta la schimbarea monedei.

Important de menționat este că, plățile, încasările, transferurile și orice alte asemenea operațiuni între rezidenți care decurg din remunerarea muncii prestate, indiferent de raportul juridic care le reglementează, se realizează numai în moneda națională (leu), conform Regulament BNR nr. 4/2005. Ca și concluzie, afișarea costurilor serviciilor pe site sau în oferte vor fi în moneda euro iar pe facturi/bon fiscal aceasta va fi echivalentul in Lei la cursul BNR valabil din ziua lucrătoare precedentă emiterii facturii +1% (adaos curs valutar).

Apreciem sincer înțelegerea și sprijinul dumneavoastră pe măsură ce facem această tranziție. Încrederea dumneavoastră în noi înseamnă totul și ne angajăm să menținem cele mai înalte standarde de excelență în servicii.

Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de clarificări suplimentare, nu ezitați să ne contactați la adresele de email din pagina de contact.

Vă mulțumim că faceți parte din călătoria noastră și așteptăm cu nerăbdare să vă servim în continuare cu pasiune și dăruire.

Facebook
Twitter
Email
Print

Newsletter

Sign up our newsletter to get update information, news and free insight.

Cere o ofertă

Ori de câte ori ai nevoie de noi, suntem aici pentru tine.