Eventique Logo

Tortul Mirelui / Tortul De Shoturi

Cu sigurață ai fost la evenimente precum nunți, botezuri sau vreun majorat și ai avut parte de un moment  surpriză cu “tortul de shoturi”.

Unul dintre serviciile care au prins teren repede anul acesta, a fost tortul de shoturi cunoscut și ca Tortul Mirelui. Acest serviciu din ce în ce mai des solicitat, este cel mai apreciat în domeniul evenimentelor de tip: nuntă, botez, petreceri private și aniversări.

Cadoul perfect din partea miresei sau de la nași, tortul de shoturi atrage cu ușurință atenția invitaților prezenți la eveniment, oferind o experiență neașteptată și interesantă, oferind totodată un bust de energie. Cea mai bună modalitate este ca acesta să fie inchiriat, pentru a reduce din costurile eferente evenimentului tău.

O modalitate ideală de prezentare este atunci când formația urmează să înceapă un program intens de muzică de club/petrecere sau pur și simplu vrei să aduni cât mai multă lume pe ringul de dans. Acesta poate fi prezentat invitaților până la 30 de minute și fiind retras apoi după ce toate băuturile au fost consumate.

La orice pachet foto-video contractat  pe EVENTIQUE , cere oferta pentru Tortul De Shoturi și cu siguranță acesta va pune evenimentul tău în evidență, cu un plus de elegantă și stil!

Facebook
Twitter
Email
Print

Newsletter

Sign up our newsletter to get update information, news and free insight.

Cere o ofertă

Ori de câte ori ai nevoie de noi, suntem aici pentru tine.