Eventique Logo

Cabină foto – 360 – Fum

Share Your Special Moments With People Who Care

Alege unul din pachetele noastre

Cabină foto

Indiferent de pachetul dorit, este recomandat să avem o discuție cât mai din timp, pentru a putea încheia contractul de colaborare și a bloca data evenimentului în calendarul meu. Semnarea contractului și plata avansului reprezintă începutul colaborării noastre.

Minim

.

Lei
1600
Buget

.

Lei
2100
All Inclusive

.

Lei
4200

Ai nevoie de un pachet personalizat?

În urma interacțiunii cu peste 150 clienți, am creat 3 pachete uzuale, însă dacă nevoile tale nu acoperă pachetele enumerate mai sus, putem crea un pachet personalizat pe dorințele tale.

oferta
 • Cabină foto 1000 Lei/4h

  Fotografii nelimitate (250 lei/h)

 • Platformă Selfie 360 1200 Lei/4h

  300 lei/h

 • Fum greu 500 Lei

  Fum pentru dansul mirilor

 • Gheață carbonică 250 Lei

  Pentru paharele de șampanie la recepție

Întrebări frecvente

Cele mai populare întrebări

Pentru că îmi doresc să eficientizez interacțiunea dintre noi, mai jos regăsești cele mai frecvente întrebari puse de voi.

Rezervarea poate fi făcută, prin telefon, e-mail sau în persoană.

Cu contract si bon fiscal sau factură după caz. De fiecare dată, pentru orice serviciu pe care îl vei primi de la mine, fie că ești persoană fizică, fie că reprezinți o companie.

Pentru orice eveniment percep un avans/taxă de rezervare care, de obicei, este în cuantum de minimum 30% din valoarea contractului. În cazul în care beneficiarul renunță din motive independente de prestator la serviciile acestuia, taxa de rezervare plătită nu se returnează.

 1. Link de plată – Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2); nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii; procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele Netopia Payments. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că Netopia Payments nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare, în acest fel informațiile dvs. sunt în siguranță. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră; Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele BLUE EVENTS AGENCY SRL.
 2. La fața locului atât cash cât și prin POS cu carduri de credit/debit VISA sau MasterCard (doar cu posbilitate de plată Contactless)
 3. Prin transfer bancar (OP)

Obține o programare

Cere o ofertă

Ori de câte ori ai nevoie de noi, suntem aici pentru tine.