Eventique Logo

Foto-Video Nuntă

Share Your Special Moments With People Who Care

Alege unul din pachetele noastre

Foto - Video Nuntă

Indiferent de pachetul dorit, este recomandat să avem o discuție cât mai din timp, pentru a putea încheia contractul de colaborare și a bloca data evenimentului în calendarul meu. Semnarea contractului și plata avansului reprezintă începutul colaborării noastre.

Minim

Potrivit pentru cununia civilă

Lei
600
Buget

Potrivită pentru nunțile fără tradiții sau cu numar mic de invitați

Lei
2,500
All Inclusive

Potrivită pentru nunțile cu tradiții și între 150-400 invitați

Lei
4,490
5000

Ai nevoie de un pachet personalizat?

În urma interacțiunii cu peste 150 clienți, am creat 3 pachete uzuale, însă dacă nevoile tale nu acoperă pachetele enumerate mai sus, putem crea un pachet personalizat pe dorințele tale.

Întrebări frecvente

Cele mai populare întrebări

Pentru că îmi doresc să eficientizez interacțiunea dintre noi, mai jos regăsești cele mai frecvente întrebari puse de voi.

Rezervarea poate fi făcută, prin telefon, e-mail sau în persoană.

Cu contract si bon fiscal sau factură după caz. De fiecare dată, pentru orice serviciu pe care îl vei primi de la mine, fie că ești persoană fizică, fie că reprezinți o companie.

Pentru orice eveniment percep un avans/taxă de rezervare care, de obicei, este în cuantum de minimum 20% din valoarea contractului. În cazul în care beneficiarul renunță din motive independente de prestator la serviciile acestuia, taxa de rezervare plătită nu se returnează.

  1. Link de plată – Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2); nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii; procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele Netopia Payments. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că Netopia Payements nu stochează
    datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare, în acest fel informațiile dvs. sunt în siguranță. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră; Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele BLUE EVENTS AGENCY SRL.
  2. La fața locului atât cash cât și prin POS cu carduri de credit/debit VISA sau MasterCard (doar cu posbilitate de plată Contactless)
  3. Prin transfer bancar (OP)

Nu, momentan nu am studio. Majoritatea sesiunilor foto au loc în aer liber sau la domiciliul clientului.

Da. Orice distanță în limita a 50 km de Târgoviște, intră în prețul serviciului oferit, ce depășeste se achită separat.

Materialele foto vor fi livrate la rezoluție de print și nu vor avea semnătura mea pe ele.

Retușările fotografiilor sunt oferite la costuri suplimentare și sunt per fotografie. De obicei, retușez mici imperfecțiuni ale pielii în cazul portretelor.

Fotografiile brute vor trece printr-o selecție, iar cele rămase pentru predare vor fi toate editate.

Fiecare eveniment este diferit, unele mai relaxate, altele cu ceva mai multă acțiune. În medie sunt aproximativ 700 de fotografii, dar pot preda si 1200, nu am setată o limită.

Desigur, oferim și servicii video în cadrul pachetelor noastre, în funcție de nevoi și buget.

Prezența mea la oficierea stării civile, într-o altă zi decât ce a a nunții este posibilă, cu mențiunea că acest serviciu se tratează independent de marele eveniment. Pentru detalii suplimentare, vă rog să solicitați o ofertă.

Așa cum este menționat în contract, tipul de predare este de maximum 45 zile lucrătoare, dar poate să fie și mai scurt, depinde de la caz la caz. Pentru că știu că sunteți nerăbdători, facem tot posibilul ca în aproximativ 4 săptămâni să vă predau fotografiile în format digital să le alegeți pentru album.

Fișierele brute, needitate, nu sunt disponibile pentru vizualizare. Imaginile selectate pentru editare și livrarea finală reflectă standardele mele și nu sunt păstrate după predarea imaginilor editate. Dacă doriti totuși să primiți și fotografiile brute, in format RAW, este posibil contra unui cost suplimentar de 50% din prețul total al serviciilor contractate, dar nu mai puțin de 1000 Lei.

Materialele le vei primi în format digital, prin serviciul securizat de transfer electronic de la DIGI Cloud. Contra cost, le pot trimite pe un stick USB. Nu, nu îmi cereți CD-uri sau DVD-uri, pentru că nu mai livrez de mulți ani fotografii pe CD sau DVD.

Da, bineînțeles! Eu păstrez în arhiva mea toate imaginile livrate, la rezoluția maximă, gratuit. Așadar, în cazul unui “accident”, scrie-mi și îți  voi retrimite. Arhivarea e un beneficiu de care se bucură toți clienții și colaboratorii mei, gratuit timp de 6 luni. Totuși, e bine să ai și tu copi de siguranță și să ți le păstrezi pe cel puțin două medii digitale diferite (două HDD-uri, DVD-uri sau chiar în cloud, preferabil în locații fizice diferite). După perioada de 6 luni, se va percepe un cost pentru trimiterea acestora pe link sau pe dipozitiv media. Vă rugăm să ne contactați pentru ofertă. Păstrarea materialelor, nu este o obligație de partea mea.

Obține o programare

⚠️Plata contravalorii serviciilor se va face în Lei, la cursul BNR valabil din ziua lucrătoare precedentă emiterii facturii.

Cere o ofertă

Ori de câte ori ai nevoie de noi, suntem aici pentru tine.