Eventique Logo

Alte servicii

.

.

Vă oferim și:

.

 • Ședință foto 300 Lei/h

  Individual/cuplu/familie*
  * includ ședințele în natură sau la client, până la 50 imagini

 • Ședință foto miri / STD / TTD 300 Lei/h

  * includ ședințele în natură sau la client, până la 50 imagini

 • Corporate 300 Lei/h

  Team-building / Petrecere Crăciun / conferințe / lansări produse

 • Banchet 200 Lei/h
 • Smash the cake (moț) 150 Lei/h
 • Zi de naștere copil 150 Lei/h
 • Majorat 150 Lei/h

Tarife

 • Nuntă - servicii foto(max 2h) 600 Lei
 • Nuntă - servicii foto (3-14h) 600 Lei + 250 Lei/h
 • Nuntă - ceremonia religioasă (1h) 300 Lei
 • Botez - servicii foto (max 2h) 500 Lei
 • Botez - servicii foto (3-14h) 500 Lei + 170 Lei/h
 • Botez - ședință foto copil (1h) 250 Lei
Întrebări frecvente

Cele mai populare întrebări

Pentru că îmi doresc să eficientizez interacțiunea dintre noi, mai jos regăsești cele mai frecvente întrebari puse de voi.

Rezervarea poate fi făcută, prin telefon, e-mail sau în persoană.

Cu contract si bon fiscal sau factură după caz. De fiecare dată, pentru orice serviciu pe care îl vei primi de la mine, fie că ești persoană fizică, fie că reprezinți o companie.

Pentru orice eveniment percep un avans/taxă de rezervare care, de obicei, este în cuantum de minimum 30% din valoarea contractului. În cazul în care beneficiarul renunță din motive independente de prestator la serviciile acestuia, taxa de rezervare plătită nu se returnează.

 1. Link de plată – Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2); nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii; procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele Netopia Payments. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează
  datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare, în acest fel informațiile dvs. sunt în siguranță. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră; Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele BLUE EVENTS AGENCY SRL.
 2. La fața locului atât cash cât și prin POS cu carduri de credit/debit VISA sau MasterCard (doar cu posbilitate de plată Contactless)
 3. Prin transfer bancar (OP)

Nu, momentan nu am studio. Majoritatea sesiunilor foto au loc în aer liber sau la domiciliul clientului.

Da. Orice distanță în limita a 50 km de Târgoviște, intră în prețul serviciului oferit, ce depășeste se achită separat.

Materialele foto vor fi livrate la rezoluție de print și nu vor avea semnătura mea pe ele.

Retușările fotografiilor sunt oferite la costuri suplimentare și sunt per fotografie. De obicei, retușez mici imperfecțiuni ale pielii în cazul portretelor.

Fotografiile brute vor trece printr-o selecție, iar cele rămase pentru predare vor fi toate editate.

Desigur, oferim și servicii video în cadrul pachetelor noastre, în funcție de nevoi și buget.

Așa cum este menționat pe prima pagină cât și în contract, tipul de predare este de maximum 45 zile lucrătoare, dar poate să fie și mai scurt, depinde de la caz la caz. Pentru că știu că sunteți nerăbdători, facem tot posibilul ca în aproximativ 4 săptămâni să vă predau fotografiile în format digital să le alegeți pentru album.

Fișierele brute, needitate, nu sunt disponibile pentru vizualizare sau cumpărare. Este ca și cum i-ai cere lui Brâncuși, piatra neșlefuită a unei viitoare opere de artă! Imaginile selectate pentru editare și livrarea finală reflectă standardele mele și nu sunt păstrate după predarea imaginilor editate. Dacă doriti totuși să primiți și fotografiile brute, in format RAW, este posibil contra unui cost suplimentar de 50% din prețul total al serviciilor contractate, dar nu mai puțin de 2000 Lei.

Materialele le vei primi în format digital, prin serviciul securizat de transfer electronic de la DIGI Cloud. Contra cost, le pot trimite pe un stick USB. Nu, nu îmi cereți CD-uri sau DVD-uri, pentru că nu mai livrez de mulți ani fotografii pe CD sau DVD.

Da, bineînțeles! Eu păstrez în arhiva mea toate imaginile livrate, la rezoluția maximă, gratuit. Așadar, în cazul unui “accident”, scrie-mi și îți  voi retrimite. Arhivarea e un beneficiu de care se bucură toți clienții și colaboratorii mei, gratuit timp de 6 luni. Totuși, e bine să ai și tu copi de siguranță și să ți le păstrezi pe cel puțin două medii digitale diferite (două HDD-uri, DVD-uri sau chiar în cloud, preferabil în locații fizice diferite). După perioada de 6 luni, costul trimiterii materialelor pe link este de 200 Lei*, respectiv 300 Lei* pe stick.

*Costurile pot suferi modificări

Obține o programare

Cere o ofertă

Ori de câte ori ai nevoie de noi, suntem aici pentru tine.