Eventique Logo

Termeni și condiții

Informații

1. Prevederi generale

Websiteul www.eventique.ro prezintă și oferă servicii fotografice (sesiuni de familie, nunți, botezuri, petreceri, etc), invitații, servicii de florărie, photobooth, platforme 360. Folosirea site-ului implică acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Prin accesarea, utilizarea, obținerea de informații sau solicitarea de servicii prin intermediul site-ului nostru, sunteti de acord sa respectati acești “Termeni și condiții”. Totodată, prevederile de la “Termeni și conditii” reprezintă ințelegere (și au valoare de contract) dintre părți. În cazul în care nu ești de acord cu “Termenii și condițiile” de utilizare ale site-ului trebuie să încetezi imediat folosirea serviciilor și a site-ului. Ne rezervăm dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul website-ului precum și termenii și condițiile, fără nicio notificare prealabilă. Pagina de Termeni si Conditii va fi mereu la dispozitia Dvs pentru informare. Acest website este proprietatea  BLUE EVENTS AGENCY SRL, sediul in Str. Stănică Ilie, Bl. 42D, Târgoviște, Jud. Dâmbovița J15/1618/2023, C.I.F.: 49220203.

2. Metode de Plată
Plata pentru rezervarea datei  sau achitarea integrală a prestării serviciilor oferite, pot fi efectuate prin:

a) link de plată (prin procesatorul Netopia Payments), pe factura fiscală conform contract, care poate fi achitat online cu orice card bancar Visa/Mastercard;

b) la fața locului atât cash cât și prin POS cu carduri de credit/debit VISA sau MasterCard (doar cu posbilitate de plată Contactless)

c) prin transfer bancar (OP)

Termenele de plată sunt stipulate în fiecare contract în parte. Securitatea tranzacțiilor este garantată de un sistem de plată criptat cu coduri de securitate. Neplata comenzii în termenele stabilita in contract, determina anularea acesteia și dreptul de a invoca neindeplinirea contractului pentru cumpărător este reziliat.

Clientul poate cere anularea comenzii de rezervare a datei în termenul scadenței facturii fiscale oferite. După anularea unei tranzacții prin card, banca emitenta va debloca suma blocată în contul clientului în termen de 1-30 de zile, în funcție de politica acesteia.

3. Alte prevederi

a) Termenul de execuție/livrare este de cel mult 45 zile lucrătoare de la data evenimentului;

b) Anulare – Contractul poate înceta în următoarele situații: prin acordul părților sau prin împlinirea termenului pentru care contractul a fost încheiat. Încetarea contractului din orice motiv nu produce nici un efect asupra obligațiilor deja scadente la momentul la care se produce încetarea, în afara cazului în care părțile convin altfel. În cazul în care beneficiarul renunță din motive independente de prestator la serviciile acestuia, taxa de rezervare plătită nu se returnează;

c) Forța majoră, apară de răspundere partea care o invocă. Prin caz de forță majoră se înțeleg împrejurările neprevăzute și inevitabile pentru una dintre părți, incluzând dar limitându-se la: accident, rănire, boală, război, incendiu, calamități naturale, furt, urgență familială (rudele de gradul 1 și 2) sau orice act sau situație dincolo de controlul părților și recunoscut de lege ca fiind un caz de forță majoră. Partea care invocă forța majoră va comunica în scris celeilalte părți dovada intervenirii cazului de forță majoră.  În acest caz, termenul de restituire a sumei achitate se va restitui in maximum 14 zile.

d) Site-ul EVENTIQUE, la adresa www.eventique.ro, este pe lângă o pagină de prezentare, un blog care abordează diverse subiecte precum fotografie, videografie, turism, recomandări de localuri, sănătate, filme și altele.

e) Site-ul eventique.ro poate fi accesat gratuit de orice persoană și oricine este binevenit să citească și să comenteze articolele publicate. Singura condiție este respectarea câtorva reguli de bun simț: fără înjurături, fără rasism, fără atacuri la persoană și altele. Doar pentru că avem câte un monitor în față nu înseamnă că nu putem purta un dialog ca între oameni maturi.

f) Îmi rezerv dreptul de a șterge sau cenzura orice comentariu care nu respectă astfel de reguli, după propria voință, pentru a păstra dialogul la un nivel decent pentru întreaga comunitate.

g) Toate articolele și fotografiile de pe site, în afara cazului în care precizez altfel, sunt creația mea (sau stock) și drepturile de autor îmi aparțin. Este interzisă copierea lor integrală, iar dacă utilizați în alte site-uri fotografii sau paragrafe din articolele mele, includeți un link către articolul meu.


Citiți și Politica de confidențialitate și Politica privind fișierele tip cookie.

Ultimul update: 18 decembrie 2023.

Cere o ofertă

Ori de câte ori ai nevoie de noi, suntem aici pentru tine.