Eventique Logo

Despre noi

La Eventique, suntem specializați în organizarea de momente de neuitat care durează toată viața.

Mesaj de la fondator

Bine ați venit la Eventique, unde vă transformăm visele de nuntă în realități încântătoare! 👰🤵

La Eventique, suntem specializați în organizarea de momente de neuitat care durează toată viața. Cu o pasiune pentru poveștile de dragoste, echipa noastră dedicată de organizatori de nunți, fotografi și florari lucrează neobosit pentru a vă transforma viziunea într-o capodopera.

💖 Servicii pe care le oferim:

1️⃣ **Planificarea nunții:** De la ceremonii intime până la mari sărbători, planificatorii noștri experți se asigură că fiecare detaliu este perfect, permițându-vă să savurați fiecare moment magic fără stres.

2️⃣ **Fotografie:** Fotograful nostru talentat surprinde esența poveștii tale de dragoste, păstrând bucuria, râsul și romantismul care îți fac ziua unică a ta.

3️⃣ **Servicii de florarie:** Crește-ți estetica nunții cu aranjamentele noastre florale uimitoare. De la buchete la piese centrale, creăm capodopere botanice care reflectă stilul și tema ta.

🌟 De ce să alegeți Eventique?

– Profesioniști pasionați: Echipa noastră este condusă de o dragoste autentică pentru nunți și de angajamentul de a vă depăși așteptările.

– Experiențe personalizate: Credem în personalizare, asigurându-ne că fiecare detaliu reflectă povestea ta de dragoste unică.

– Sărbători fără stres: Bucură-te de călătoria către ziua ta cea mare cu încredere, știind că echipa noastră cu experiență are totul sub control.

Florin Filipescu

Fondator

Echipa noastră

Munca în echipă face ca visul să funcționeze

Florin Filipescu

Fotograf

Alexandra Mihalache

Photobooth

Andrei Iulia Nicolae

Florist

Edi Stanciu

Platforma Selfie 360

Te interesează să ni te alături? Hai să vorbim.

Cere o ofertă

Ori de câte ori ai nevoie de noi, suntem aici pentru tine.