Eventique Logo

Politica de confidențialitate

Informații

1. Informații generale

Blue Event Agency SRL cu sediul în Târgoviște, administrată de Florin Filipescu și reprezentată online prin intermediul site-ului web eventique.ro, se supune și respectă toate legile în vigoare din România privind protecția datelor cu caracter personal și se angajează să protejeze și să nu instrăineze în nici un fel către terți datele Dvs personale pe care ni le dezvăluiți online folosind formularul de contact, comentarii, prin intermediul rețelelor sociale sau telefonic.

Confidențialitatea datelor Dvs cu caracter personal rămâne una din preocuparile principale ale Blue Events Agency SRL si prin prezenta pagină vă informăm cu privire la prelucrarea acestor date în contextul utilizării site-ului eventique.ro.

2. GDPR
Suntem aliniați cu regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal și conform GDPR, avem obligația de a administra în condiții de siguranță și în scopurile precis menționate datele Dvs personale pe care ni le furnizați folosind site-ul nostru. Nu sunteți obligați să ne furnizați datele personale, însă refuzând nu veți putea utiliza formularele de contact de pe site, nu veți putea lăsa comentarii, nu veți putea cere oferte de preț sau informații, pe scurt nu vom putea ține legatura.

3. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
Datele Dvs sunt folosite strict pentru a vă putea contacta și trimite oferta serviciilor noastre. Nu oferim altor terți datele Dvs personale.

4. Contact via email
Dacă ați ales să ne trimiteți un mesaj direct către adresa noastră de mail info@eventique.ro, ne dați în mod direct consimțământul de a va răspunde ori de câte ori va fi necesar. În urma contactului vom colecta adresa de email și alte date personale pe care le-ați oferit voluntar în mesaj. Aceste date rămân stocate la noi, le vom folosi doar pentru a vă putea răspunde sau contacta. Nu oferim altor terți datele Dvs personale și puteți solicita ștergerea lor printr-un simplu email la info@eventique.ro.

5. Formularul de contact sau comandă produse/servicii
În urma folosirii formularului de contact sau comandă produse/servicii sunt colectate următoarele date: nume și prenume, adresa, telefon și adresa de email. Aceste date rămân stocate la noi, le vom folosi doar pentru a vă putea contacta și oferi serviciile noastre. Nu oferim altor terți datele Dvs personale, puteți solicita ștergerea lor printr-un simplu email la info@eventique.ro.

6. Contact telefonic
În urma folosirii contactului telefonic către unul din numerele noastre de telefon 0754660046, ne dați în mod direct consimțământul de a vă răspunde sau contacta telefonic ori de câte ori va fi necesar. Numărul Dvs de telefon nu va rămâne stocat la noi decât dacă veți deveni client și îl vom folosi doar pentru a vă putea contacta. Nu vom oferi altor terți numărul Dvs de telefon în scopul de marketing. Puteți solicita ștergerea numărului de telefon printr-un simplu email la info@eventique.ro.

7. Formularul de comentarii pe blog
În cadrul blogului, în articole aveți posibilitatea adăugării de comentarii. În acest caz vă sunt solicitate următoarele date: nume, adresa de email și adresa website-ului personal dacă există. Aceste date rămân stocate la noi, nu le vom folosi pentru a vă contacta sau trimite oferte. Nu oferim altor terți datele Dvs personale, puteți solicita ștergerea lor printr-un simplu email la info@eventique.ro. Dacă la un moment dat vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing pe blog, vom inceta prelucrarea datelor Dvs cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta comentariile exprimate de către Dvs înainte de retragerea acestuia, considerând că acțiunea Dvs la vremea respectiva a fost voluntară.

8. Newsletter
În urma folosirii formularului de contact sau comanda produse/servicii de pe site sunt colectate următoarele date: nume și adresa de email în scopul de a vă ține la curent cu noile oferte. Aceste date rămân stocate la noi, le vom folosi pentru a vă trimite oferta serviciilor noastre. Nu oferim altor terți datele Dvs personale, puteți solicita ștergerea lor printr-un simplu email la info@eventique.ro. În cazul în care nu mai doriți să primiți mesaje newsletter, aveți posibilitatea de dezabonare direct din mesajul email primit.

9. Analiza si statistici trafic
Site-ul eventique.ro foloseste Google Analytics pentru a analiza modul în care vizitatorii folosesc site-ul și pentru a obține statistici cu scopul îmbunătățirii performanțelor pe viitor. Din motive strict analitice, este posibilă colectarea datelelor Dvs în mod automat, cum ar fi durata și ora vizitei, locul, paginile vizitate, sistemul de operare folosit si adresa IP. Responsabilitatea colectării datelor revenind direct Google Inc.

10. Rețelele sociale
Dacă ne contactați prin intermediul unei rețele sociale cum ar fi facebook, instagram, tiktok, vă vom răspunde dar nu vom salva datele Dvs de contact decat daca deveniți clientul nostru. Aici, includem toate conturile sociale create până în prezent și pe care le vom crea in viitor. Nu oferim altor terți datele Dvs personale, puteți solicita ștergerea lor printr-un simplu email la info@eventique.ro, specificând cu exactitate profilul și de pe ce rețea de socializare ne-ați contactat.

11. Durata pentru care vă prelucram datele
Nu oferim un termen, datele Dvs rămân stocate la noi și le vom folosi doar pentru a vă putea răspunde, contacta și pentru a trimite oferta serviciilor noastre. Nu oferim altor terți datele Dvs personale. Puteți solicita ștergerea lor printr-un simplu email la info@eventique.ro.

Pentru mai multe informații sau solutionarea de litigii vă rugăm să ne contactați telefonic/sms/Whatsapp la numarul 0754660046.

Ultimul update: 13.12.2023

Cere o ofertă

Ori de câte ori ai nevoie de noi, suntem aici pentru tine.